Pieczony dorsz, pomidory, pomarańcza i cebula to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 90 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 19 minut. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Pieczone pomidory i cebula na grzance, oraz Pieczone pomidory cebula i cukinia dla podobnych receptur.
Połącz pomidory, cebulę, skórkę pomarańczową, olej i posiekany tymianek w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; wymieszać do połączenia.Piecz, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złota i brązowa na brzegach, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Wyjąć z piekarnika. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 232°. odchudzić warzywa na bok, dodać rybę i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; warzywa pokroić na rybę.Zwróć naczynie do pieczenia do piekarnika i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, około 10 do 12 minut. Aby służyć, podzielić ryby i warzywa na 4 talerze i udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W Kliny, 1 )
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.