Pieczony Dip Cebulowy

Pieczony Dip Cebulowy
Pieczony Dip cebulowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 154 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mleko ser cheddar, pietruszkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. roztopić margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać cebulę; gotować 5 do 7 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać majonez, sery, natkę pietruszki i sos pieprzowy. Wymieszać z cebulą. Łyżka do małego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn