Pieczony cały Grouper z czosnkiem, ziemniakami i boczkiem
Pieczony cały Grouper z czosnkiem, ziemniakami i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 142g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 970 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 8,13 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka młodych ziemniaków, wody, cebuli perłowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony czosnek i boczek puree ziemniaczane, Ziemniaki pieczone w czosnku z serem pleśniowym i boczkiem, oraz Tłuczone ziemniaki ze śmietaną z pieczonym czosnkiem, musztardą Dijon i boczkiem.
Instrukcje
Owinąć 4 paski boczku wokół najbardziej mięsistej części każdej ryby, w odległości 1/2 cala od siebie.
Czosnek i tymianek podłożyć równomiernie pod plastry boczku. W razie potrzeby zabezpieczyć boczek drewnianymi wykałaczkami namoczonymi wcześniej w wodzie (około 30 minut), aby zapobiec ich poparzeniu.
Umieść rybę na patelni do pieczenia. Surround z ziemniakami i cebulą i dodać wodę.
Smażyć rybę około 28 minut. Obróć, używając 2 szpatułek, uważając, aby nie rozerwać skóry i piecz przez 2 minuty więcej. Ryba odbywa się, gdy metalowy szpikulec włożony w najgrubszą część miąższu wychodzi ciepły w dotyku. Jeśli to konieczne, dodaj więcej wody do patelni do pieczenia, jeśli wyschnie przed ugotowaniem ryby.
Przełożyć rybę na półmisek i obłożyć warzywami. Łyżka soków na patelni na wszystko i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.