Pieczone "złowione" ryby
Pieczone "złowione" ryby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 310 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz masło, parmezan, sól cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koper włoski duszony i ryba Lagunowa złowiona linowo, Złapany z ciasteczkowym ciastem, oraz Świeży złowiony pstrąg potokowy ze smażonymi ziemniakami i cebulą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.