Pieczone Ziti Plus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj pieczone Ziti Plus spróbować. Na $2.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 965 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, rigatoni, ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczone Ziti, Pieczone Ziti, oraz Pieczone Ziti.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, 1 do 2 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Zmieloną wołowinę wymieszać z czosnkiem.
Do zmielonej wołowiny dodać pokruszone pomidory i przecier pomidorowy; doprawić solą i pieprzem. Przykryć stockpot i gotować mieszaninę, mieszając od czasu do czasu, aż smaki się mieszają, o 2 godziny.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować kiełbasy linki w gorącej patelni, aż rumiane i nie już różowy w środku, 10 do 15 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Kiełbaski pokroić na 1/4 cala rundy. Wymieszaj kiełbasę, zieloną paprykę i cebulę w gotującym się sosie pomidorowym; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż papryka i cebula zmiękną, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować rigatoni we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 10 do 11 protokół.
Odcedzić i wrócić rigatoni do garnka.
Kostkę około 3/4 mozzarelli w kostkach 1/8 cala.
W misce wymieszać mozzarellę w kostkach z serem ricotta. Wymieszać mieszaninę sera w gotowane rigatoni, aż ser mozzarella zacznie się topić.
Wlać mieszankę rigatoni z serem do 2 dużych naczyń zapiekanych; dodać sos pomidorowo-mięsny. Dobrze rzucaj.
Pozostały ser mozzarella pokroić w plasterki i ułożyć na mieszance rigatoni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser mozzarella topi się i rumiane, o 45 protokół.