Pieczone Ziti i letnie warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj pieczone Ziti i letnie warzywa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 284 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Ziti i letnie warzywa, Grillowane Letnie Warzywa, oraz Grillowane Letnie Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj squash, cukinia, i cebula; smażyć 5 protokół.
Dodaj pomidora i czosnek; smażyć 3 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać makaron, 1/2 szklanki mozzarelli, zioła, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Połącz ricottę, pozostałą sól i jajko. Wymieszać z makaronem. Łyżka do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania; posypać pozostałą mozzarellą.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż bąbelkowo i rumiane.