Pieczone warzywa z suszonym Pesto pomidorowym
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Pieczone warzywa z suszonym na słońcu Pesto pomidorowym mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz suszone na słońcu pesto pomidorowe, ziemniaki, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodaj ziemniaki, cukinia, grzyby, i bakłażan; wrzucić dobrze do herbu.
Odstawić 3 minuty. Ułóż połowę warzyw w jednej warstwie na galaretce lub płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 475 przez 10 minut. Obróć warzywa i piec dodatkowe 10 minut lub do miękkości i lekko rumiane. Powtórz z pozostałymi warzywami.
Połącz warzywa i suszone na słońcu Pesto pomidorowe w dużej misce i wrzuć delikatnie do herbu.
Dekoruj gałązkami bazylii, w razie potrzeby.
Uwaga: w razie potrzeby zastąpić pokrojoną czerwoną cebulę i paprykę grzybami i bakłażanem.