Pieczone w piekarniku Chile Relleno z sosem Chipotle Asado
Pieczone w piecu Chile relleno z sosem Chipotle Asado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1375 kalorii, 26g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, quinoa, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chile Relleno Relleno Omlet, Bakłażan i Manchego wypełnione Chile Relleno z sosem Paprykowo-balsamicznym, oraz Pieczone W Piekarniku Słodkie Ziemniaki Z Chudym Sosem Jogurtowym Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby Chile Relleno: Rozgrzej piekarnik do "broil" i upiec chiles, aż skóra czernieje, upewniając się, aby włączyć często.
Wyjmij chiles z piekarnika i umieść w misce ze stali nierdzewnej. Obierz zewnętrzną skórę, uważając, aby nie rozerwać ciała chile. Za pomocą ostrego noża do parkowania wykonaj długą szczelinę na długości każdego chile, a następnie delikatnie usuń i wyrzuć wszystkie nasiona. Odstaw chiles na bok, podczas gdy robisz nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Rozgrzać olej w rondlu 4 quart na średnim ogniu i podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj quinoa i tosty przez 3 do 5 minut, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Dodaj sól, pieprz, i wody na pokrycie około 2 cali nad quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest przetargu. Obrócić na blasze do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia. Na czystej patelni pieczarki podsmażamy na maśle na dużym ogniu. Lekko doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i pozostawić do ostygnięcia. W misce połącz schłodzoną komosę ryżową i grzyby z serem asadero, jajkami, liśćmi tymianku, solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Stuff każdy z chiles z mieszanką napełniania, aż będą bardzo pełne, a następnie odstawić podczas zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do Podania
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Aby sos Asado: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ćwiartować pomidory, a następnie umieścić w misce ze stali nierdzewnej i połączyć z cebulą, czosnkiem, olejem, solą, pieprzem i tymiankiem. Obróć na blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku około 15 do 20 minut lub aż pomidory i cebula zaczną się czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wyjąć z piekarnika i przetworzyć mieszaninę w robocie kuchennym, pracując partiami, jeśli to konieczne. W rondlu 4-ćwiartkowym połącz przetworzoną mieszankę cebulowo-pomidorową z Chipotle i ciężką śmietaną i podgrzewaj na średnim ogniu przez około 10 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj SOS ciepły, aż będziesz gotowy do podania.
Umieść nadziewane chiles do piekarnika i pieczenia przez 20 minut lub do ogrzania przez. Chochla tyle ciepłego sosu asado na 4 talerze do tworzenia dużych basenów, a następnie umieścić 1 chile relleno na każdym talerzu i służyć.
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.