Pieczone udka z kurczaka z jabłkami, Ginem i kolendrą
Pieczone udka z kurczaka z jabłkami, Ginem i nasionami kolendry mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.99 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 515 kalorii, 45g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolendra udka z kurczaka z Miso-glazurowanymi warzywami korzeniowymi, Pieczone w piecu warzywa z jabłkami, suszoną żurawiną i pestkami dyni, oraz Wolnoopadające udka z kurczaka z jabłkami + 500 zł Gratis.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rdzeń jabłka i pokroić tak cienko, jak można bez wychodzenia (lub zakupu) mandolina (między 1/8 i 1/4 cala jest w porządku).
W patelni 9 x 13 cali, wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem 1 łyżka kolendry (lub koperek lub pietruszka).
Składniki rozprowadzić w jednej warstwie na patelni. Pieczeń, aż kurczak jest gotowane przez i jabłka są zmiękczone, o 20 protokół.
Udekoruj pozostałą łyżką kolendry, koperku lub pietruszki. Sos będzie cienki, więc podawać z chrupiącym chlebem do nasączenia sosem lub nad ryżem.