Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pieczone warzywa Tostadas z Chipotle Cream może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Mieszanka papryki, oliwy z oliwek, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj pieczone warzywa tostadas z awokado chipotle cream, Włoskie pieczone warzywa tostadas, oraz Chipotle Pieczony Kurczak I Pizza Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia olejem roślinnym sprayem do gotowania lub linią z pergaminem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.