Pieczone spaghetti Squash ze szparagami i kozim serem
Pieczone spaghetti Squash ze szparagami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz squash spaghetti, czosnek, kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti Squash, Granat & Kozi Ser Sałatka, Spaghetti Squash z kozim serem i klopsikami, oraz Pieczona Delicata Squash Z Farro, Pieczoną Czerwoną Cebulą, Kozim Serem I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprayu spaghetti squash w sprayu i doprawić solą i pieprzem.
Na przygotowanej blasze do pieczenia umieść squasha, ścięty bok w dół.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 35 minut. Ostudzić przez 10 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju, aż po prostu zaczyna się przeźroczysty, o 5 protokół.
Dodaj szparagi do cebuli i nadal saute aż cebula będzie miękka, 5 minut więcej. Czosnek wymieszać z mieszanką cebuli; saute aż pachnące, o 1 minutę.
Usuń mieszankę cebuli na talerz.
Powrót patelni do ciepła. Zeskrobać mięso spaghetti squash ze skóry za pomocą widelca, aby utworzyć "makaron"; wymieszać makaron na gorącej patelni i saute aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Wlać bulion warzywny na patelni z squash spaghetti; doprowadzić bulion na wolnym ogniu i gotować, aż w większości zmniejszona, o 2 protokół. Mieszaj mieszankę cebuli i koziego sera w spaghetti squash, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Dodaj bazylii i tymianku. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem do smaku.