Pieczone Skrzydełka Buffalo

Pieczone Skrzydełka Buffalo
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pieczone skrzydełka Buffalo może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, ketchup, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczone Skrzydełka Buffalo, Pieczone Skrzydełka Buffalo, oraz Pieczone Skrzydełka Buffalo.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Usuń skórę z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj miód, ketchup, sos pieprzowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodaj kurczaka. Zamknąć worek; przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
5
Kurczaka ułożyć na patelni, posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec odkryte około 30 minut lub aż chrupiące i sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym umieść twaróg, ocet, mleko, połowę sera pleśniowego, biały pieprz i czosnek. Przykryć i zmiksować na małej prędkości, aż będzie gładka i kremowa. Łyżka do naczynia do serwowania. Wymieszać z pozostałym serem pleśniowym. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Biały PieprzBiały Pieprz
Ser PleśniowySer Pleśniowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Podajemy skrzydełka z kurczaka z sosem i paluszkami selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn