Pieczone Pączki Z Maślanki
Pieczone pączki z maślanki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 26 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pączki pieczone z maślanką i cynamonem, Pieczone maślanki i podwójne pączki czekoladowe, oraz Pieczone maślanki pączki dyniowe z gorącą polewą kakaową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko pokryć patelnię z pączkami sprayem do gotowania.
Mąki i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Połączyć maślankę, jajka, miód, masło i wanilię, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; trzepaczka tylko do połączenia.
Łyżka ciasto do patelni do pączków, napełniając dwairds pełne.
Piec w środku piekarnika, aż pączki odrosną po dotknięciu i będą złote na dnie (około 8 minut).
Lekko ostudzić na patelni (około 4 minut); okazać się. W razie potrzeby nałóż dodatki (patrz pomysły poniżej).
Połączyć 2 łyżki świeżego soku z cytryny i 1 1/2 szklanki cukru pudru, dobrze mieszając trzepaczką. Dip 1 stronie schłodzone pączki do glazury; ostudzić na stojaku, przeszklone stronie do góry.
Rozpuścić 6 uncji słodko-gorzkiej czekolady w misce w kuchence mikrofalowej, aż będzie gładka. Zanurz wierzchołki pączków w czekoladzie i umieść czekoladę na stojaku do ostygnięcia.
Posypać 1/2 szklanki posiekanych orzechów laskowych; odstawić około 10 protokół.
Rozpuścić 4 uncje (1 szklanka) słodko-gorzkiej czekolady w kuchence mikrofalowej, aż będzie gładka. Napełnij małą butelkę do wyciskania lub plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym (wycinaj maleńką dziurkę w 1 rogu torby) roztopioną czekoladą; polej czekoladę na czubki pączków. Pączki schłodzić, aż czekolada ustawi (około 10 minut).
Połącz 1/4 szklanki zmielonego cynamonu i 1/4 szklanki cukru. Gdy jeszcze ciepłe, płaszcz pączki w cukrze; ostudzić na stojaku, pokryte cukrem stronie do góry.