Pieczone Pomidory Dijon
Pieczone pomidory Dijon może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bułki tartej, szczypta mielonego pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Gulasz z kurczaka z cebulą, pomidorami i Dijon, Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry, oraz Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą).
Instrukcje
Pokryć nieprzywierającą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Umieścić pomidory, pokroić bok do góry, na blasze do pieczenia.
Połączyć majonez, musztardę i czerwoną paprykę w małej misce; dobrze wymieszać. Odstawić.
Połączyć bułkę tartą, pietruszkę i ser.
Rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na ściętych bokach każdego pomidora. Każdy pomidor równomiernie wymieszać z bułką tartą.
Piec w temperaturze 400 przez 12 do 15 minut lub tylko do momentu, gdy pomidor będzie miękki.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed podaniem.