Pieczone Poblano Tamales
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 86 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli 90 centów za porcję spada w budżecie, pieczone Poblano Tamales może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łuski kukurydzy, ser mozzarella, ciasto Tamale, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Poblano i Tamales z serem, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Wołowina, Poblano I Ser Tamales dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łuski kukurydzy moczyć w gorącej wodzie przez 30 minut lub odstawić na noc w wodzie o temperaturze pokojowej. Przygotuj przepis ciasto Tamale, dodając posiekane liście epazote z mąką.
Zebrać tamales przez rozłożenie 2 łyżki. masy mieszaniny (ciasto tamale) w 3x2-calowy prostokąt w dół środka każdej łuski kukurydzy, pozostawiając około 2 cale gołe na górze łuski. Łyżka 1 Łyżka. z papryki i 1 łyżeczka. ser w dół środka masy mieszaniny na każdej łuski; złóż na boki łuski i obu końcach, aby całkowicie zamknąć nadzienie.
Stand tamales w koszu parowca w dużym garnku wypełnionym 1/4 pełną wodą. (Upewnij się, że tamales nie dotykają wody.) Doprowadzić wodę do wrzenia; przykryć. Pary 1 godzinę lub aż tamales oderwać od łuski kukurydzy, dodając więcej wody do garnka, gdy jest to konieczne.
Usuń tamales z kosza parowca; lekko ostudzić. Top z Taco BELL Thick & Chunky Salsa tuż przed podaniem, w razie potrzeby.