Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami

Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami
Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami to Wegetariańskie danie główne. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 826 kalorii, 37g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos pieprzowy, mleko, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone jajka z wiejskim cheddarem i ziemniakami, Pieczony Makaron Z Cheddarem I Porami, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko masło 15x10x2-calowe naczynie do pieczenia.Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Dodać pory; wymieszać do okrycia.Przykryć rondel i gotować, aż pory schodzą, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut (nie brązowieć). Odkryć rondel; dodać mąkę. Wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj mleko; bringto gotować na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Dodaj ser, musztardę i sos pieprzowy. Mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
MusztardaMusztarda
SerSer
5
Zdjąć z ognia. Seasoncheese sos do smaku z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SólSól
6
Jajka ubić w średniej misce. Stopniowo w 1 szklance sosu serowego. Wymieszać jajko w sosie serowym w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W międzyczasie, gotować makaron w dużym garnku osolonej wody, aż po prostu miękkie butstill firmy do gryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Drenaż.Wróć do trawki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Sos serowy wymieszać z makaronem w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia. do przodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
12
Odstawić w temperaturze pokojowej.
13
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Pieczenie sosu serowego pastauntil jest bulgotanie wokół i niektóre końce makaronu są goldenbrown, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Odstawić na 15 minut.
16
Podawać na gorąco.
1
W przeciwieństwie do klasycznego makaronu, który jest zagęszczany zasmażką (mieszanką mąki i masła), ten służy do przygotowania bogatego, lepkiego kremu. Ale becareful podczas dodawania gorącego sosu serowegodo jaj; trzeba będzie ubijać sosu powoli tak, że jajka nie zsiadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn