Pieczone paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego

Pieczone paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego
Pieczone paski kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka sera, sos worcestershire, olej canolan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego, Buffalo Chicken Strips With Blue Cheese Salad, oraz Sałatka z kurczaka Buffalo i chrupiącą pieczoną cebulą z serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą pierś kurczaka pokroić na 4 paski wzdłuż i umieścić w dużej misce. W osobnej misce, ubij razem 1 1/2 szklanki maślanki i gorącym sosem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MaślankaMaślanka
Ostry SosOstry Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Polać kurczakiem; wymieszać, aż kurczak będzie pokryty. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Zrobić dip: w średniej misce, połączyć kwaśną śmietanę, 1/2 szklanki maślanki, ser pleśniowy, ocet i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
OcetOcet
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Trzepaczka dobrze wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 2 duże blachy do pieczenia sprayem do gotowania. W robocie kuchennym pulsuj krakersy do zgniecenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Dodaj mieszankę przypraw i pulsuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
7
Rozłóż miksturę krakersów na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
8
Wyjmij kurczaka z marynaty i ostrożnie pogłębiaj każdy pasek w mieszaninie krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
KrakersyKrakersy
9
Na dużej patelni, Ciepłe 2 łyżki. olej na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać połowę kurczaka i gotować, obracając, aż brązowy i chrupiące ze wszystkich stron, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
11
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Umieść blachy do pieczenia w piekarniku i piec, aż kurczak jest gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać kurczaka na gorąco z dipem z selera i sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Cały KurczakCały Kurczak
SelerSeler
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn