Pieczone paczki rybne z sosem cytrynowo-tahini

Pieczone paczki rybne z sosem cytrynowo-tahini
Pieczone paczki rybne z sosem cytrynowo-tahini to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 15 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gałązki tymianku, pastę tahini, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona cała ryba z sosem Tahini i warzywami Tempura, Pieczona ryba z sosem Tahini i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Zapiekane Paczki Rybne Z Brokułami I Kabaczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. cienko pokroić jedną z cytryn na 8 lub tak rundy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz sok z pozostałej cytryny z tahini w małej misce do mieszania. Mieszanina wchłonie się niemal natychmiast w gęstą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TahiniTahini
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj 1/3 szklanki wody i ubijaj, aż będzie gładka, dodając więcej wody, aż sos będzie miał konsystencję sosu ranczo. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść dwa 1512 calowe arkusze pergaminu na obramowanej blasze do pieczenia. Złóż każdy arkusz na pół wzdłuż, a następnie ponownie otwórz papier.Ułóż plasterki cytryny po jednej stronie każdego arkusza. Na wierzchu dwie gałązki tymianku, a następnie filety rybne. Rozrzuć szalotkę, cukinię i pomidory koktajlowe (jeśli używasz) wokół ryby. Wszystko obficie doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Złóż pergamin na rybę i zaciskane krawędzie jak ciasto skorupy, aż pakiety są szczelnie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w piekarniku przez 10 minut, aż ryba będzie łuszcząca się i ugotowana. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut przed otwarciem, a następnie podawać bezpośrednio w opakowaniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Dekoruj świeżą pietruszką i top z sosem cytrynowo-tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TahiniTahini
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia19
Magazyn