Pieczone na patelni piersi z kaczki z cebulą i chrupiącą pancettą

Pieczone na patelni piersi z kaczki z cebulą i chrupiącym Pancettanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 759 kalorii, 44g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 8,45 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej z orzechów włoskich, demiglace z kaczki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone piersi z kaczki z pięcioma przyprawami, Pięć Przypraw Pieczone Piersi Z Kaczki Przepis, oraz Patelnia z cukrem i przyprawami-pieczone piersi z kaczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce oddzielić krążki cebuli i wymieszać z 2 łyżkami oleju, tymiankiem i szałwią.
Cebulę rozłóż na dużej blasze do pieczenia i piecz przez około 20 minut, rzucając raz, aż stanie się miękka i złocista. Zostaw włączony piekarnik.
W międzyczasie, tłuszcz na kaczce w wzór crosshatch; doprawić kaczkę solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną.
Dodać kaczkę, skórkę w dół, i gotować na umiarkowanym ogniu, aż skóra będzie złoty kolor, o 7 protokół. Przekręć kaczkę i piecz w piekarniku przez około 6 minut na średnio rzadkie.
Przenieś kaczkę na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Dodaj pancetta na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół; spuścić na ręcznikach papierowych.
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodaj czosnek na patelni i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Dodaj demiglace i octu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Wyjmij patelnię z ognia; ubić olej z orzechów włoskich i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić sos solą i pieprzem.
Ułóż zieleninę i pieczoną cebulę na 4 dużych talerzach i skropić odrobiną dressingu. Cienko pokroić piersi kaczki w poprzek i ułożyć na sałatkach.
Skropić pozostały sos na wierzchu, udekorować pancettą i podawać.