Pieczone Mahi-Mahi Z Pomidorami Parsowanymi

Pieczone Mahi-Mahi Z Pomidorami Parsowanymi
Pieczone Mahi-Mahi z pomidorami Parsowanymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,6 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, filety mahi-Mahi, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Mahi-Mahi Z Pomidorami Parsowanymi, Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, oraz Mahi Mahi duszone z pomidorkami koktajlowymi i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć pokrojoną cebulę w gorącej oliwie na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
2
Dodać pokrojone pomidory, kolejne 4 składniki i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Dusić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Odstawić mieszankę cebulowo-pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
CebulaCebula
3
Umieść rybę w jednej warstwie na lekko nasmarowanym stojaku w wyłożonej folią aluminiową patelni brojlerów; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Broil 5 cali od ciepła 8 minut lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Na talerzu równomiernie wymieszać mieszankę cebulowo-pomidorową; na wierzchu filety rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
PomidorPomidor
CebulaCebula
6
Posypać równomiernie pokruszonym serem feta i w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn