Pieczone Krewetki Z Koprem Włoskim, Bekonem I Pomarańczą

Pieczone Krewetki Z Koprem Włoskim, Bekonem I Pomarańczą
Pieczone krewetki z koprem włoskim, bekonem i pomarańczą to bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, płatki chile, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Pieczony kurczak z krewną pomarańczą-Sałatka z kopru włoskiego, oraz Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową.
TrudnośćNormalny
Gotowe W37 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Magazyn