Pieczone Karczochy Ziołowe

Pieczone Karczochy Ziołowe
Pieczone karczochy ziołowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,16 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dziecko karczochy, pieprz, liście pietruszki płaskie liści i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, oraz Farro z karczochami i sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F. Trim górnej 1/4 każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń i wyrzuć twarde, ciemnozielone zewnętrzne liście, aż zobaczysz jasnozielone serce pod spodem. Przyciąć całą łodygę.
3
Każdy karczoch przeciąć na pół wzdłuż. W dużej żeliwnej patelni połączyć pietruszkę, czosnek, olej, sól, pieprz i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj karczochy i wrzucić. Pieczeń, mieszając dwa razy, aż karczochy są miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
5
Posypać skórką.
6
Podawać z majonezem (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn