Pieczone Karczochy Ziołowe
Pieczone karczochy ziołowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,16 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dziecko karczochy, pieprz, liście pietruszki płaskie liści i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, oraz Farro z karczochami i sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. Trim górnej 1/4 każdego karczocha.
Usuń i wyrzuć twarde, ciemnozielone zewnętrzne liście, aż zobaczysz jasnozielone serce pod spodem. Przyciąć całą łodygę.
Każdy karczoch przeciąć na pół wzdłuż. W dużej żeliwnej patelni połączyć pietruszkę, czosnek, olej, sól, pieprz i 1/4 szklanki wody.
Dodaj karczochy i wrzucić. Pieczeń, mieszając dwa razy, aż karczochy są miękkie, o 30 protokół.
Podawać z majonezem (w razie potrzeby).