Pieczone jabłka i boczek

Pieczone jabłka i boczek
Pieczone jabłka i boczek wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka boczku z applewood, rukola dla niemowląt, złote smaczne jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Małże, boczek i jabłka pieczone w pergaminie, Pieczony kurczak i boczek-owinięte Pani jabłka, oraz Zapiekana przystawka z serem Brie z jabłkami i boczkiem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ułóż boczek na tacy blachy, posypać trochę tymianku i piec do chrupiące, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Jabłka pokroić poziomo, aby utworzyć od 5 do 6 przekrojów jabłka. Na oddzielnej tacy wyłożonej silpatem lub pergaminem ułóż jabłka w jednej warstwie i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Posypać odrobiną cukru i tymianku na każdym plasterku, a następnie piec w piekarniku, aż jabłka zaczną się odwodnić, a cukier stopi się i karmelizuje, około 8 do 10 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby służyć, ułóż plastry jabłka i boczku, na przemian, w długiej linii nakładającej się na talerz. Lub połamać kawałki boczku na pół i ponownie złożyć plasterki jabłka razem, umieszczając chrupiące kawałki boczku między każdym plasterkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Udekorować rukolą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn