Pieczone grzyby w Red-Wine

Pieczone grzyby w Red-Wine
Pieczone grzyby w Red-Wine redukcja jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański danie główne. Na 30,73 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz borowiki, tymianek, redukcję czerwonego wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone polędwiczki wieprzowe i szałwia karmelizowane grzyby z jeżyną czerwone wino, Cielęcina, grzyby i czerwone wino, oraz Pieczona truskawka Caprese Fettuccine z czerwonym winem balsamiczna redukcja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz suszonych borowików, mocz we wrzącej gorącej wodzie, aby przykryć do miękkości, około 45 minut. Wyciągnij porcini, wyciskając nadmiar płynu i wyrzuć moczony płyn. Spłucz na sicie, aby usunąć ziarno i osuszyć. Zmniejszyć o połowę większe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Jeśli używasz świeżych borowików, zmniejsz o połowę lub ćwierć większe, utrzymując mniejsze w całości i przenieś wszystko na patelnię do pieczenia. Wszystkie pieczarki wymieszać z cebulą, czosnkiem, tymiankiem, winem, 3 łyżkami oleju, solą i pieprzem do smaku. Na płytkiej patelni do pieczenia wrzucić cebulę perłową z pozostałą łyżką oleju oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula PerłowaCebula Perłowa
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pieczone mieszanki grzybowe, pokryte folią, w górnej trzeciej pieca i cebuli perłowej, Odkryte, w dolnej trzeciej, mieszając od czasu do czasu i przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż cebula perłowa są miękkie i złociste, o 45 minut ogółem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń perłową cebulę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odkryć mieszaninę grzybów i wymieszać w 1/2 szklanki red-wine redukcji. Kontynuuj pieczenie mieszaniny w środku piekarnika, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i ciecz jest zmniejszona o połowę, o 30 protokół. Wymieszać z cebulą perłową i smażyć na gorąco, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
WarzywaWarzywa
RedukcjaRedukcja
GrzybyGrzyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ciepła pozostała redukcja czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
WinoWino
8
Pieczarki i cebulę przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
9
Skropić redukcją czerwonego wina i podać resztę na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
WinoWino
1
Grzyby i cebulę można prażyć 1 dzień wcześniej, całkowicie schłodzić i schłodzić, przykryć. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia100
Magazyn