Pieczone francuskie tosty z domowym syropem

Pieczone francuskie tosty z domowym syropem
Pieczone francuskie tosty z domowym syropem to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 8G tłuszczu i w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, mleko, aromat maślany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Croissant Francuski Tost Z Syropem Pomarańczowym, Chrupiące Pieczone Francuskie Paluszki Tostowe Z Syropem Truskawkowym, oraz Tosty francuskie pieczone w cieście kokosowym z syropem żurawinowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu lub talerzu do ciasta połącz jajka, mleko, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodaj chleb i moczyć przez 5 minut, obracając raz, aby pokryć. Posmaruj każdy plasterek okruchami płatków kukurydzianych i ułóż na dobrze natłuszczonej blasze do pieczenia. Kropkuj każdy plasterek masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Aby uzyskać syrop, połącz cukier, syrop kukurydziany, wodę i cynamon w rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia; dodać odparowane mleko i aromaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
6
Podawać na ciepłe francuskie tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn