Pieczone Ananasowo-Wieprzowe Kaboby
Pieczone ananasowo-wieprzowe Kaboby to bezglutenowe danie główne. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, pieczeń schabową, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kabobs wieprzowo-ananasowy, Ananasowe Kaboby Wieprzowe, oraz Kabobs wieprzowo-ananasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnię do pieczenia z folią i nasmarować folią. Na sześciu metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlecz wieprzowinę, zielony pieprz, cebulę, grzyby, wiśnie i ananasy.
Umieścić w przygotowanej patelni.
W małej misce, połączyć konfitury, brązowy cukier, masło, sok ananasowy i goździki. Łyżka połówki sosu na kabobs.
Piec w temperaturze 375° przez 20-30 minut lub do miękkości mięsa, obracając się w połowie. Baste sporadycznie z pozostałym sosem w ciągu ostatnich 10 minut pieczenia.
Odstawić na 5 minut przed podaniem; podawać z ryżem.