Pieczone Ananasowo-Wieprzowe Kaboby

Pieczone Ananasowo-Wieprzowe Kaboby
Pieczone ananasowo-wieprzowe Kaboby to bezglutenowe danie główne. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, pieczeń schabową, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kabobs wieprzowo-ananasowy, Ananasowe Kaboby Wieprzowe, oraz Kabobs wieprzowo-ananasowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnię do pieczenia z folią i nasmarować folią. Na sześciu metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlecz wieprzowinę, zielony pieprz, cebulę, grzyby, wiśnie i ananasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Umieścić w przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W małej misce, połączyć konfitury, brązowy cukier, masło, sok ananasowy i goździki. Łyżka połówki sosu na kabobs.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec w temperaturze 375° przez 20-30 minut lub do miękkości mięsa, obracając się w połowie. Baste sporadycznie z pozostałym sosem w ciągu ostatnich 10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem; podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn