Pieczona wołowina z warzywami na co dzień
Potrzebujesz dania głównego bezglutenowego, bezmlecznego i całego 30 ? Pieczona wołowina i warzywa na co dzień to doskonały przepis do wypróbowania. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,07 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 272 kalorie . Ten przepis z Allrecipes ma 88 fanów. Jeśli masz pod ręką pieczoną wołowinę, sos wołowy Campbell's®, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 87% , co jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Łatwe muffinki śniadaniowe na co dzień , Jedna zupa, dwa sposoby: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables i Pieczona w szybkowarze Instant Pot Pressure Cooker .
Instrukcje
Dopraw wołowinę czosnkiem w proszku.
Rozgrzej olej na patelni o średnicy 10 cali na średnio wysokim ogniu.
Dodaj wołowinę i smaż, aż będzie dobrze zrumieniona ze wszystkich stron.
Umieść ziemniaki, marchewki i cebulę w garnku do gotowania na wolnym ogniu o pojemności 3 i pół kwarty.
Polać wołowinę i warzywa sosem.
Przykryj i gotuj na NISKIM ogniu przez 10–11 godzin* lub do momentu, aż wołowina będzie miękka.
Wyjmij wołowinę z garnka i odstaw na 10 minut.
Podawaj wołowinę z warzywami i sosem.