Pieczona wieprzowina z farszem cebulowym

Pieczona wieprzowina z farszem cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, mąki, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Wieprzowina Z Farszem Cebulowym, Schab pieczony z szałwią i cebulą farsz i sos, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sól, tymianek i pieprz; posyp pieczeń.
Ułożyć pieczeń na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160°. Tymczasem na patelni podsmażamy cebulę na maśle przez 8-10 minut lub do miękkości. Wymieszać z mąką, sokiem z cytryny, bulionem, solą, gałką muszkatołową i pieprzem; dodać wodę. Gotować na średnim ogniu przez 2 minuty, stale mieszając.
Pokroić pieczeń prawie całą drogę do 3/8-in. plastry. Łyżka 1 łyżka farszu między każdym plastrem. Łyżka pozostałego farszu na pieczeni.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 30 minut w razie potrzeby, zagęścić soki patelni, aby sos.