Grillowana soczewica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 243 kalorie, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, sól, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Soczewica Z Grilla, Soczewica Z Grilla, oraz Soczewica Grillowa 3-Składnikowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz wodę, soczewicę i 1/4 łyżeczki soli w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Odcedzić soczewicę w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować w placówce Howell Mountain Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 50 dolarów za butelkę.