Pieczona Przepiórka z grzybami
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Pieczona Przepiórka z grzybami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 111g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1134 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 15,77 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka przepiórki pół-bez kości, śmietana, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Szparagi I Grzyby, Pieczone grzyby w Red-Wine, oraz Miski z szałwii Polenta z pieczoną brukselką i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby oczyścić grzyby, umyć w misce z zimną wodą, delikatnie podrzucając, aby ich nie posiniaczyć. Powtórz 2 razy. Za pomocą noża do parkowania przyciąć końce i zeskrobać łodygi, usuwając zewnętrzną warstwę.
Pozostawić do wyschnięcia dokładnie na ręcznikach papierowych w temperaturze pokojowej lub odkrytych w lodówce—może to potrwać do kilku godzin i można to zrobić dzień wcześniej.
W dużej patelni sauté na dużym ogniu, podgrzać 1 łyżeczkę oleju.
Dodać grzyby i gotować, aż rumiane. Zmniejsz ciepło do średniego i dodaj port, skrobając wszelkie brązowe kawałki na dole. Zmniejsz, aż płyn będzie syropowatą konsystencją, około 10 minut.
W robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze przecier z kurczaka i wątróbki; powoli dodawać białka, następnie śmietanę.
Wymieszać do całkowitego wymieszania. Przełożyć puree drobiowe przez sitko o drobnych oczkach do miski. Ostudzone grzyby pokroić i dodać (z pozostałym sokiem) do miski z puree drobiowym.
Rozgrzej piekarnik do 163°. doprawić przepiórki do środka i na zewnątrz solą.
Miarka przecier drobiowy do torba rurociągów ciasta wyposażony w 1/2-calowy Okrągły końcówka lub duża plastikowa torba Do Przechowywania z jednym 1/2-calowy narożnik wycięty. Włóż puree do każdej tuszy przepiórki i zawiąż nogi sznurkiem rzeźniczym.
Podgrzać dużą żeliwną lub grubą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i brąz przepiórki ze wszystkich stron. Być może będziesz musiał pracować partiami.
Przenieś patelnię do piekarnika (użyj dwóch patelni lub Przenieś do dużej patelni, jeśli to konieczne) i piecz przepiórki przez 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka przepiórki zarejestruje 68°.
Pozostaw na patelni przez 5 minut przed podaniem.
Przedruk za zgodą Summerland: przepisy na świętowanie z południową gościnnością Anne Stiles Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; zdjęcia © 2013 Brian Woodcock. Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.