Pieczona polędwiczka wieprzowa z Zacierem z dyni i sosem estragonowym
Pieczona polędwiczka wieprzowa z Zacierem z dyni i sosem estragonowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 345 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, musztardę dijon, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe pieczone z kompot jabłkowo-Boczkowy i dyni Polenta, Pieczony Czosnkowo-Dyni Mash, oraz Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym masłem z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść dyni, wyciąć stronę w dół, na kuchence mikrofalowej Bezpieczny talerz. Mikrofalówka na wysokim do squasha jest miękka, około 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
3
Tymczasem podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem do smaku. Gdy patelnia jest gorąca, pokryj ją sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać wieprzowinę na patelnię i zapiekać ze wszystkich stron, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć wieprzowinę na blachę do pieczenia i kontynuować gotowanie w piekarniku aż do zakończenia, około 10 do 15 minut, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 68°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i przykryć mięso folią, aby było ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
7
Pozostaw mięso na co najmniej 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
8
Na tej samej patelni na średnim ogniu dodaj sos jabłkowy, skrobając drewniane kawałki smakowe łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
9
Dodać musztardę, jabłecznik, 2 łyżeczki agawy i estragon. Mieszaj nieprzerwanie, aż sos zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Jabłecznik
Estragon
Musztarda
Agawa
SOS
10
Łyżką zgarnij miąższ squasha do średniej miski. Rozgnieść squasha widelcem, dodać ruszt gałki muszkatołowej i pozostałą agawę. Mieszaj do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gałka Muszkatołowa
Nóż Do Obierania
Agawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Ostrym nożem cienko pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
12
Podawać wieprzowinę z sosem zredukowanym i dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dyniowate Z Jadalną Skórką
SOS
Wieprzowina
13
Posypać orzechy włoskie na wierzchu wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Wieprzowina
14
W porcji: 343 kalorie, 12 g tłuszczu, 4 g błonnika