Pieczona polędwiczka wieprzowa wypełniona suszonym na słońcu farszem żurawinowym

Pieczona polędwiczka wieprzowa wypełniona suszonym na słońcu farszem żurawinowym
Pieczona polędwiczka wieprzowa wypełniona suszonym na słońcu farszem żurawinowym wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 6,55 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 796 kalorii, 53g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, mielone goździki, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 69%. Spróbuj Pieczone polędwiczki wieprzowe z suszonym sosem żurawinowym, Pieczona cytryna pieprz polędwiczka wieprzowa z farszem kukurydzianym, oraz Pieczony Schab Z Farszem Z Jabłkiem, Cebulą I Suszoną Śliwką podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj żurawinę, usuń z ognia i pozostaw 1 godzinę, odcedź, zastrzegając płyn do namaczania i umieść w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj orzeszki piniowe, cynamon, goździki, brązowy cukier, cascabel w proszku i kilka łyżek płynu do namaczania. Pulse aż grubo posiekane, wyjąć do miski i mieszać w kolendrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polędwicę umieścić na powierzchni roboczej i doprawić z obu stron solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Rozłóż cienką warstwę farszu na środku, złóż każdą stronę na nadzieniu, zawiąż sznurkiem rzeźniczym i lekko zanurz w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzać olej na patelni żaroodpornej do momentu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Polędwicę podsmażamy ze wszystkich stron na złoty kolor.
9
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy do prawie ugotowania przez około 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć i pozostawić na 10 minut. Pokrój na 1-calowe kawałki.
11
Olej rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
13
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
14
Dodać bulion, koncentrat soku, przecier chipotle i pieprzu, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować sos, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
15
SOS przecedzić do małego rondla i zagotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
16
Ubić masło i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczka wieprzowa w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i nutami starzenia dębu. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocowym skupieniem, typowy dla Malbeca, podniebienie średnio jędrne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn