Pieczona Pierś Z Indyka Z Sosem Śmietanowym
Pieczona pierś z indyka z sosem śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 581 kalorii, 98g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, olej roślinny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona pierś z indyka w sosie pomidorowym, Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos, oraz Pieczona w piecu pierś z indyka z sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawy posypać indykiem.
Całą pierś indyka posmaruj olejem; umieść na stojaku w patelni do pieczenia
Włóż termometr do piersi (nie dotykaj kości).
Piec w temperaturze 325 przez 2 i pół godziny lub aż termometr zarejestruje 185; podlewać patelniami.
Przenieść indyka do półmiska, rezerwując 1/2 szklanki patelni kapie na sos śmietanowy; odstawić 15 minut przed rzeźbieniem.
Podawać z sosem śmietanowym.
Dekoruj rukolą i grzybami.