Pieczona Pierś Z Indyka Z Polewą Hoisin & Confit Nogi

Pieczona Pierś Z Indyka Z Polewą Hoisin & Confit Nogi
Pieczona pierś z indyka z polewą Hoisin & Confit nogi to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, tymianek, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 godzin i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Indyk na dwa sposoby (Pieczona pierś i nogi Confit), Pieczona dymem pierś z indyka z polewą granatowo-Tymiankową, oraz Pieczona pierś indyka cytrynowo-imbirowa z glazurą gruszkową dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W36 hrs, 33 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn