Pieczona noga jagnięcina

Pieczona noga jagnięcina
Pieczona noga z jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 754 kalorie, 74g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, pół-bez kości nogi jagnięciny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 98% to danie jest super. Spróbuj Ciasto z jagnięciną, rozmarynem i pieczonym czosnkiem, Pieczona noga jagnięcina, oraz Pieczona noga jagnięcina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pat jagnięcina suche i ocena tłuszczu poprzez płytkie cięcia całego z końcówką ostrym małym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Włożyć czosnek, pietruszkę, miętę, skórkę z cytryny i sok, sól, pieprz i olej do robota kuchennego i przetworzyć na gładką masę. Przetrzyj pastę na całą jagnięcinę i umieść na lekko naoliwionej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SokSok
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
5
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pieczeń jagnięcina w środku piekarnika przez 20 minut, zmniejszyć ogień do 350, i gotować, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony 2 cale w najgrubszej części mięsa (nie dotykając kości) rejestruje 135 stopni F, O 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do deski do krojenia i odstawić 15 do 25 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 145 Stopni F dla medium). Mięso pokroić na ziarno i podawać z pitą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Magazyn