Pieczona Margarita Jalapeno
Palona Jalapeno Margarita może być właśnie napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis serwuje 1 i kosztuje 6,97 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 1430 kalorii. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj BBQ Margarita Chicken Tostadas ze słodką salsą Jalapeno Margarita, Jalapeno Margarita, oraz Jalapeño Margarita podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Na gorącym grillu, toast Jalapeno, aż lekko pęcherze na zewnątrz i pachnące. Pokrój na koła o grubości 1/4 cala.
W shakerze do koktajli dodaj 2 plastry pieczonego jalapeno, lód i domowy kwaśny
Mix. Rozgnieść, następnie dodać tequilę i sok z 1 limonki. Potrząśnij. Rim szklankę margarita z klinem limonki i soli, jeśli używasz.
Udekoruj limonkowym Kołem.
Połączyć cukier i 1 1/2 szklanki wody w rondlu. Gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Dodaj sok z cytryny i limonki. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz są doskonałym wyborem dla Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Segura Viudas Brut Reserva Heredad Cava z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Segura Viudas Brut Reserva Heredad Cava]()
Segura Viudas Brut Reserva Heredad Cava
Podobnie jak bogate Chardonnay z bąbelkami, ta ograniczona produkcja Cava opiera się na autentycznej bazie cyny i jest w przystojnej ręcznie dmuchanej butelce ozdobionej metalowym grzebieniem rodziny Segura Viudas. Idealny do makaronu skropionego olejem truflowym, wolno duszonych mięs, wędlin i talerzy serowych, ostryg.