Pieczona fasola szparagowa i szalotka
Pieczona fasolka szparagowa i szalotki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką, oraz Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Połącz fasolkę szparagową, szalotki, czosnek, tymianek i rozmaryn w dużej misce.
Dodać olej i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Ułożyć fasolę i szalotki się na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia tak płaskie, jak to możliwe; doprawić solą i pieprzem. Upiec fasolę, obracając je co 15 minut lub tak, aby zapobiec przyklejeniu (dodać więcej oleju w razie potrzeby). Kontynuuj pieczenie, aż zwiędną, pomarszczone i rumiane na brzegach, o 45 protokół.