Pieczona czerwona cebula z masłem, miodem i octem balsamicznym
Pieczona czerwona cebula z masłem, miód, i ocet balsamiczny może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, masło, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Prażona cebula z miodem i octem balsamicznym, Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, oraz Miód Balsamiczny Pieczona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło, ocet, miód, tymianek, sól i pieprz połączyć w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 minutę, aby nieznacznie zmniejszyć.
Ułożyć cebulę, pokroić boki w górę, w jednej warstwie na patelni do pieczenia.
Skropić mieszaninę maślano-ocet i piec do miękkości i lekko karmelizowane, o 45 protokół.