Pieczona Cytryna Czosnek Zioło Krewetki

Pieczona Cytryna Czosnek Zioło Krewetki
Prażona cytryna czosnek zioło krewetki jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2415 kalorii, 282g białka, oraz 127 g tłuszczu każdy. Na 30,2 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z pięknego życia na przedmieściach ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Cytryna Czosnek Zioło Krewetki, Pieczona Cytryna Czosnek Zioło Krewetki, oraz Cytryna czosnek zioło krewetki w opakowaniach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórka z cytryny. Następnie pokroić w cienkie plasterki.Czosnek mielony.Jeśli używasz świeżego tymianku, usuń łodygi i po prostu użyj leaves.In naczynie odporne na działanie pieca, dodaj oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, czosnek, sól i pieprz oraz tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Mix. Następnie umieścić w rozgrzanym piekarniku 400 stopni, na 5-8 minut. Oglądaj bardzo uważnie!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Piecz, aż wszystko będzie miękkie i uważaj, aby czosnek nie burn.In średni czas, na piecu, gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Gdy mieszanka olej / czosnek / zioła jest zrobione, wziąć danie z piekarnika, i dodać krewetki i plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Mix.Nadal piec przez około 10 więcej minut. Jeszcze raz obejrzyj, żeby się nie palił!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia92
Magazyn