Pieczona brukselka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek z cytryną, ocet szampański, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona brukselka / brukselka, Serowy smażony Polenta z patelnią pieczona balsamiczna brukselka + pieczony czosnek olej szałwiowy, oraz Pieczona Brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na małym ogniu (250 do 177°) i rozgrzej patelnię grillową.
Dodaj brukselkę i obróć, aby równomiernie je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
4
Rozłóż brukselkę w jednej warstwie na patelni grillowej i grilluj na bezpośrednim małym ogniu, z pokrywką zamkniętą tak bardzo, jak to możliwe, aż będzie krucho-miękka, 10 do 15 minut, obracając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć do miski i dodać skórkę z cytryny oraz ocet. Wrzucić do płaszcza równomiernie. W razie potrzeby doprawić solą.