Pieczeń z żeberek wołowych i pudding Yorkshire z grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonego żeberka wołowego i puddingu Yorkshire z grilla. Jedna porcja zawiera 1006 kalorii, 41g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $5.84 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka pieprzu, center-cut beef Rib roast, olej czosnkowo-ziołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Żeberka wołowe pieczone z puddingiem Yorkshire, oraz Pieczone żeberka wołowe z budyniem Yorkshire dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę opłukać i osuszyć. Całość zalać olejem czosnkowo-ziołowym.
Przygotuj grilla na pośrednie ciepło (patrz poniżej). Gdy grill jest średnio gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund), Ustaw 8-calową kwadratową patelnię z folii w środku ogniska lub bezpośrednio na źródle ciepła w grillu gazowym (patrz UWAGI powyżej); Ustaw grill na miejscu. Ułóż pieczeń, kości w dół, na grillu nad patelnią ociekową. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Gotować przez 45 minut.
Tymczasem w blenderze wirować mleko, mąkę, jajka i 3/4 łyżeczki soli, aż ciasto będzie gładkie.
Przenieść pieczeń na talerz. Chroniąc ręce, zdejmij grill i zdejmij miskę ociekową.
Do miski wlać kroplówki przez drobny sitko.
W przypadku korzystania z grilla węglowego, należy zwrócić 1 łyżkę kapieli na patelnię; resztę wyrzucić. Powrót patelni do firegrate i wlać ciasto do patelni. Zastąp grill, ustawić pieczeń z powrotem na patelni, grill przykryć, i gotować, aż średnio rzadkie (135 w środku najgrubszej części), 30 do 50 minut dłużej, lub aż zrobić do smaku gotować budyń, aż dobrze rumiane, 40 do 50 protokół.
W przypadku korzystania z grilla gazowego, zwrócić 3 łyżki kapieli (dodając roztopione masło, w razie potrzeby, aby ta ilość) do patelni i wlać ciasto. Szybko ustawić inny 8-calowy kwadratowy patelni na źródle ciepła, wymienić grill, ustawić pieczeń na patelni, grill przykryć, i gotować, aż średnio rzadkie (135 w środku najgrubszej części), 30 do 50 minut dłużej, lub aż zrobić do smaku. W międzyczasie, piec budyń w piekarniku 375 aż dobrze rumiane, 30 do 40 protokół.
Przenieść pieczeń na talerz; odstawić w ciepłym miejscu na soki do rozliczenia, co najmniej 10 minut. Jeśli budyń odbywa się przed pieczeń jest gotowy do wyrzeźbienia, zamknąć otwory grillowe węgla drzewnego i pozostawić budyń w grillu, aby utrzymać ciepło, lub wyłączyć piekarnik i utrzymać budyń ciepły w piekarniku.
Miarka budyń w dużych porcjach z patelni i umieścić wokół pieczeń.
Dekoruj rukolą. Pokrój pieczeń i podawaj z budyniem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku. Gdy brykiety są gorące, po 15-20 minutach wciskamy równe ilości na przeciwległe strony ogniska.
Dodaj 5 więcej brykietów do każdego Kopca węgli teraz i co 30 minut podczas gotowania. Ustaw miskę ociekową na palenisku między węglami. Ustaw grilla na miejscu.
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki, zamknij pokrywę i podgrzewaj przez 10 minut. Następnie wyreguluj palniki do pośredniego gotowania (podgrzewaj po przeciwnych stronach grilla, a nie w dół pod jedzeniem) i utrzymuj na wysokim poziomie, chyba że przepis określa inaczej.