Pieczeń wołowo-Pieczarkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj klopsiki z wołowiny i grzybów. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bułkę tartą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Pieczeń wołowo-Pieczarkowa, Pieczarkowe Klopsy, oraz Pieczarkowe Klopsy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce, połączyć wołowinę, zupa, bułka tarta, jajka, parmezan, herbes de Provence i pieprz. Drewnianą łyżką wymieszać, aż się zmiksuje. Mieszankę mięsa łyżka do 10-calowej patelni ciasto i delikatnie wcisnąć go do patelni.
Piecz klopsy, aż firma dotknąć w centrum, 50 do 60 minut.
Odstawić na 10 minut przed cięciem na kliny.
Podawać z tłuczonymi słodkimi ziemniakami (patrz przepis, poniżej) i groszkiem maślanym.