Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem
Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem to bez glutenu, bez nabiału, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżką wynik 72% to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem, Pieczona noga jagnięca z popękanym pieprzem i ziołami, oraz Gemelli z krewetkami i zielonym pieprzem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Pieczeń kładziemy na płaskiej powierzchni i doprawiamy wszystkie strony solą i pieprzem, do smaku i kładziemy na stojaku do pieczenia. Ziemniaki układamy na dnie patelni i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Umieść stojak na patelni bezpośrednio nad ziemniakami.
Umieść patelnię na środku piekarnika i piecz bez przeszkód przez 10 minut. Obniż temperaturę do 350 stopni F. Policz około 10 minut na każdy funt, a następnie rozpocznij testowanie temperatury wewnętrznej. Termometr z natychmiastowym odczytem powinien rejestrować około 130 stopni F dla średnio rzadkich. Pamiętaj, że" carry over " gotowanie (gdy pieczeń wychodzi z piekarnika i spoczywa) będzie oznaczać, że temperatura wzrośnie.
Pieczeń przełożyć na talerz i podawać z ziemniakami.