Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem

Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem
Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem to bez glutenu, bez nabiału, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżką wynik 72% to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem, Pieczona noga jagnięca z popękanym pieprzem i ziołami, oraz Gemelli z krewetkami i zielonym pieprzem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczeń kładziemy na płaskiej powierzchni i doprawiamy wszystkie strony solą i pieprzem, do smaku i kładziemy na stojaku do pieczenia. Ziemniaki układamy na dnie patelni i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Umieść stojak na patelni bezpośrednio nad ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię na środku piekarnika i piecz bez przeszkód przez 10 minut. Obniż temperaturę do 350 stopni F. Policz około 10 minut na każdy funt, a następnie rozpocznij testowanie temperatury wewnętrznej. Termometr z natychmiastowym odczytem powinien rejestrować około 130 stopni F dla średnio rzadkich. Pamiętaj, że" carry over " gotowanie (gdy pieczeń wychodzi z piekarnika i spoczywa) będzie oznaczać, że temperatura wzrośnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Pieczeń przełożyć na talerz i podawać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia56
Magazyn