Pieczeń wołowa i warzywa z sosem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczeń wołowa i warzywa z sosem chrzanowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.82 za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka brown gravy mix, skrobia kukurydziana, dash Gruboziarnisty mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker kanapki pieczeń wołowa z chrzanem, Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, oraz Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z końcówką noża, dokonać cięć w górnej pieczeń wołową; włóż plastry czosnku.
Wołowinę rozprowadzić z 1 łyżką chrzanu.
Posypać 1/2 łyżeczki sosu mix.
Umieścić wołowinę w 3 1/2 lub 4-quart powolnej kuchence. Ułóż marchew wokół wołowiny. Wierzch z ziemniakami i selerem.
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki wody, pozostały sos wymieszać, sól i pieprz; wymieszać, aż dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 9 godzin.
Tuż przed podaniem wyjąć wołowinę i warzywa z powolnej kuchenki; umieścić na półmisku i przykryć, aby się ogrzać. W średnim rondlu połączyć skrobię kukurydzianą, 3 łyżki wody i pozostałe 2 łyżki chrzanu; dobrze zmiksować.
Wlać soki z powolnej kuchenki do mieszanki skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wołowinę pokroić w plasterki.
Wołowinę podawać z warzywami i sosem.