Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny

Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny
Pieczeń wieprzowa z sosem Carolina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 411 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, por, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny, Schab Pieczony Z Kompotem Z Jabłek Karolinowych, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Pory cienko pokroić; dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Zawiąż pieczeń wieprzową sznurkiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 2-calowych. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Boczek ugotować na gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej, głębokiej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj pory, czosnek, i cebula, i gotować, mieszając często, 15 do 17 minut lub aż mieszanina jest złoty kolor; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać pieczeń wieprzową, strona tłuszczu w dół, do holenderskiego piekarnika, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Usunąć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Powrót por mieszaninę do holenderskiego piekarnika; top z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Dodać bulion i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień do medium i doprowadzić do lekkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10
Zdjąć z ognia i przykryć wytrzymałą folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Piec w temperaturze 350 przez 3 do 3 1/2 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 180 do 18
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
W międzyczasie wlać soki z patelni przez sitko z siatki drucianej do rondla na równe 4 filiżanki, odrzucając ciała stałe (w razie potrzeby dodać równe części bulionu i białego wina do soków na patelni na równe 4 filiżanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Odstawić 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 20 do 25 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki i lekko zagęszczony.
16
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
17
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
18
Rozdrobniona wieprzowina z sosem Carolina: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami krok
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
19
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 19
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
20
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 58 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn