Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym

Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym
Pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-grzybowym może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za $2.15 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 77%. Pieczeń wieprzowa z sosem z grzybów Kardamonowych, Kotlety wieprzowe Uptown i sos jabłkowy: polędwiczki wieprzowe pieczone z jabłkami Escalloped, oraz Kotlety wieprzowe Uptown i sos jabłkowy: polędwiczki wieprzowe pieczone z jabłkami Escalloped są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Posyp pieczeń tymiankiem i pieprzem i wciśnij do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 20 minut. Zmniejsz ogień do 325°; piec 1-1/4 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piętnaście minut przed pieczeniem podsmaż jabłka na maśle na patelni do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjmij łyżką cedzakową; przykryj i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Podsmaż grzyby na tej samej patelni do miękkości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjmij pieczeń z piekarnika; posyp 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Przełóż na półmisek do serwowania; przykryj i trzymaj w cieple.
9
Wlać cydr do formy do pieczenia; wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Przełóż do rondla; dodaj bulion, śmietanę, brązowy cukier i pozostałą sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
Dodaj grzyby i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
13
Do podania udekoruj pieczeń jabłkami i sprężynami tymiankowymi w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
14
Podawać z sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn