Pieczeń wieprzowa z jabłkami
Pieczeń wieprzowa z jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jabłecznika, słodko-cierpkie jabłka, Cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Pieczona wieprzowina z jabłkami i musztardą, oraz Schab pieczony z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence wymieszaj przyprawę do drobiu, 1 łyżeczkę. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Dodać pieczeń wieprzową i natrzeć przyprawami do obtarcia. Wrzucić jabłka i pokrojony koper włoski razem i umieścić wokół i pod mięsem.
Wlej cydr. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie miękkie, a termometr do mięsa włożony do środka pieczenia osiągnie 63°, 3 do 5 godzin.
Na półmisek przekładamy wieprzowinę, jabłka i koper włoski. Ostrożnie wlać sos z wolnej kuchenki do separatora tłuszczu.
Wlać odtłuszczony sos do małego rondla; wyrzucić tłuszcz. Doprowadzić sos do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół. Mięso pokroić, udekorować liśćmi kopru włoskiego i podawać, z sosem na boku.