Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 887 kalorii, 96g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, cynamon, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem z jabłek morelowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż placki chleba w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia i piec w środku piekarnika do wyschnięcia i lekko tosty, o 15 protokół. Pozostawić włączony piekarnik (do pieczenia) i schłodzić chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Gotować cebulę i seler na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 4 do 5 protokół. Wymieszać z jabłkami, cukrem, solą, pieprzem, szałwią, tymiankiem, gałką muszkatołową i cynamonem. Zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie gotować, przykryte, mieszając, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać placki chlebowe, natkę pietruszki i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Pietruszka-nać
Do Konserwowania,
Masło
Seler
Szczypiorek
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Chleb
Cebula
Cukier
Tymianek
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Ustaw stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posypać pieczone wewnątrz i na zewnątrz z solą i pieprzem i umieścić w dużej ognioodpornej patelni do pieczenia. Kopiec nadziewany we wnęce. Końcówki żeber owinąć folią, aby zapobiec poparzeniu, a następnie owinąć mięso pod Kości nakładającymi się paskami boczku, zabezpieczając je drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Boczek
Farsz
Mięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
Folia Aluminiowa
3
Pieczona wieprzowina w środku piekarnika, pokrywając farsz luźno folią po 30 minutach, aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 68° Po włożeniu 2 cali do środka mięsa (nie dotykać kości), 2 1/4 do 2 3/4 godziny łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
Farsz
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Folia Aluminiowa
Piekarnik
4
Przenieść pieczeń do deski do rzeźbienia i odstawić, luźno pokryte folią, 15 do 20 protokół. (Temperatura mięsa wzrośnie do 160 ° F; mięso będzie lekko różowe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
1
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli z patelni. Rozgrzać patelnię przez 2 palniki i dodać wodę, a następnie rozpuścić patelnię, gotując na dużym ogniu, mieszając i skrobając brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wlać przez drobne sito do rondla, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
3
Dodaj galaretkę i wszelkie soki zgromadzone na desce do rzeźbienia, a następnie gotuj sos, ubijając od czasu do czasu i odtłuszczając każdy tłuszcz, który rośnie, aż galaretka się rozpuści, około 4 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Galaretka
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Usunąć całą folię z pieczenia i pokroić w kotlety, przecinając między żebrami.