Przepis Korona pieczeń wieprzowa może być wykonane w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 53g białka, oraz 35 g tłuszczu. 801 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa w koronie, oraz Pieczeń wieprzowa w koronie.
Instrukcje
1
Doprawić pieczeń wieprzową:
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
2
Wymieszać pieczone przyprawy z tymianku, szałwii, soli i pieprzu. Przetrzyj pieczeń wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pieczeń Wieprzowa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Niech pieczeń siedzieć (owinięte) w temperaturze pokojowej na godzinę przed pieczeniem.
1
Rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu. Na patelni rozpuścić 2 łyżki masła, dodać pokrojony w kostkę chleb i wymieszać, aby kawałki chleba pokryć roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Niech kostki chleba tosty; tylko włączyć je, gdy stały się trochę rumiane na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1
Podgrzać dużą patelnię (od 4 do 6 qt) na średnim ogniu. Rozbijając kawałki wielkości cala, dodaj włoską kiełbasę na patelnię, uważając, aby nie tłoczyć dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Nie mieszać, po prostu niech gotować, aż lekko rumiane z jednej strony, a następnie odwrócić kiełbasę i brązowy z drugiej strony. Gdy lekko rumiane, użyć łyżki szczelinowe do usunięcia, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Ugotuj cebulę i jabłka: powinieneś mieć co najmniej łyżkę tłuszczu na patelni, jeśli nie, dodaj trochę masła.
Dodać z powrotem w rumiane kiełbasy, masło tosty chleb kostki, pietruszka, tymianek, i szałwia. Delikatnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
2
Zdjąć z ognia.
3
Przygotować patelnię do pieczenia i nadziewać pieczeń: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść pieczeń Korony w płytkiej patelni do pieczenia. Wypełnij środek korony luźno farszem (nie Pakuj w farsz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Niezależnie od dodatkowego farszu, umieść w oddzielnej, masłowej, odpornej na piekarnik patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przykryj końcówki żeber folią aluminiową, aby zapobiec przypaleniu kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
7
Dodaj jedną szklankę wody do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Piecz wieprzowinę: piecz wieprzowinę w temperaturze 177° na środkowym stojaku piekarnika. Farsz przykryć folią po około 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Gotować, aż termometr mięso włożone głęboko w środku mięsa (nie dotykać kości, które są na zewnątrz pieczenia) rejestruje 145 ° F, około 2 do 2 1/2 godziny łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1
Dodać 1/2 szklanki wody do pozostałego farszu i piec (obok lub pod pieczeniem, zaczynając 30 minut przed pieczeniem, lub podczas spoczynku pieczenia), przykryty folią, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
1
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Wyrzeźbić: aby wyrzeźbić wieprzowinę, ugniatać pieczeń widelcem, dużym ostrym nożem, przeciąć każde żebro, aby oddzielić kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około