Pieczeń wieprzowa faszerowana koprem
Pieczeń wieprzowa faszerowana koprem włoskim wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 2475 kalorii, 1G białka, oraz 273g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.55 za porcję. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka płatków chili, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, Pieczony kurczak faszerowany koprem włoskim i czosnkiem, oraz Toskańska Pieczona Wieprzowina Z Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać i odsączyć koper włoski. Przycinaj wierzchołki, odrzucaj twarde łodygi i oszczędzaj pierzaste zielenie. Grubo posiekać tyle zieleni, aby 1/2 szklanki; Zapisz dodatki do dekoracji. Przyciąć i odrzucić końce korzeniowe i posiniaczone obszary z główek kopru włoskiego. Za pomocą krajalnicy pokrój koper włoski na kawałki o grubości 1/16 cala.
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać koper włoski, czosnek, olej i 1/4 szklanki wody. Często mieszaj, aż płyn odparuje i koper jest lekko rumiany, około 6 minut. Wymieszać w 1/2 szklanki zieleni kopru włoskiego i chilli.
Wytrzyj pieczeń wilgotnym ręcznikiem. Za pomocą noża do parowania wykonaj cięcie na długość pieczenia i równolegle do kręgosłupa, aby utworzyć kieszeń o głębokości około 3 cali. Łyżka mieszanki kopru włoskiego równomiernie do kieszeni, pakując go w celu użycia wszystkich.
Sznurkiem bawełnianym zawiąż pieczeń w poprzek na każdym żebrze, aby utrzymać farsz z kopru włoskiego na miejscu. Ustawić mięso, żeberka w dół, na stojaku w 11-na 17-calowej patelni.
Piec w temperaturze 375, aż termometr włożony w środek najgrubszej części zarejestruje 150 do 155, około 2 1/4 godziny.
Przenieść pieczeń na talerz; ciąć Sznurek i usunąć. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z pieczonych kropli. Zeskrobać kapiele z 2 do 3 łyżek wody i zalać mięsem.
Udekoruj pieczoną zielenią z kopru włoskiego. Pokroić między żeberkami, aby służyć.
Dodać sól i pieprz do smaku.